Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

helm ridder

Titel:
helm ridder plastic

ARTIKEL:
52307
Productomschrijving: 

Stap terug in de middeleeuwen en voeg een vleugje glans toe aan je ridderkostuum met onze zwarte ridderhelm met goudkleurige rand voor volwassenen. Deze helm, gemaakt van hoogwaardig plastic, biedt niet alleen bescherming, maar voegt ook een authentieke en indrukwekkende uitstraling toe aan je ridderlijke verschijning.

Onze ridderhelm is zorgvuldig vervaardigd en ontworpen met oog voor detail. De goudkleurige rand geeft een koninklijke en majestueuze uitstraling aan de helm, waardoor je de ultieme krijger wordt tijdens je middeleeuwse avonturen.

Of je nu een themafeest, een historisch evenement of een kostuumwedstrijd bijwoont, deze ridderhelm zal je outfit compleet maken en je laten opvallen. Het plastic materiaal zorgt voor duurzaamheid en draagcomfort, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je ridderlijke ervaring.

De goudkleurige rand symboliseert rijkdom en macht, waardoor je eruitziet als een edele ridder. Deze helm is de perfecte keuze om de aandacht te trekken en indruk te maken op iedereen om je heen.

Bestel vandaag nog onze goudkleurige ridderhelm voor volwassenen en betreed de wereld van de ridders. Laat je innerlijke krijger ontwaken en maak je klaar voor epische avonturen in je ridderkostuum, terwijl je schittert met de pracht van goud.

 

 

 

 

€ 5,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: