Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Indiaanse vrouw

Titel:
Indianen Jurk Dames Lang Cherokee

ARTIKEL:
99.016.008
Productomschrijving: 

Ontdek de perfecte aanvulling op je garderobe voor themafeesten, carnaval of historische evenementen: de Indianen Jurk Dames Cherokee. Dit prachtige lange kleed, uitgevoerd in de aardse tinten bruin en beige, is een ode aan de rijke cultuur van de Cherokee. De jurk valt op door zijn unieke kleurige bedrukkingen aan de mouwen, waarin blauw, oranje en zwart harmonieus samenkomen, waardoor het een echte blikvanger is bij elke gelegenheid.

De middel van de jurk wordt gesierd door een stukje stof met dezelfde opvallende bedrukking, wat zorgt voor een samenhangend geheel dat de traditionele esthetiek van de Cherokee-stam prachtig weergeeft. De afwerking met zwarte ruches aan de mouwen voegt een extra dimensie toe aan het ontwerp, waardoor het een moderne twist krijgt zonder afbreuk te doen aan de authentieke uitstraling.

Of je nu op zoek bent naar een kostuum voor een themafeest of gewoon een uniek kledingstuk wilt toevoegen aan je garderobe, deze Indianen Jurk Dames Cherokee is de ideale keuze. Verkrijgbaar in de maten L en XXL, biedt het comfort en stijl voor dames van diverse lichaamstypes.

Maak je klaar om de show te stelen en een onvergetelijke indruk achter te laten bij je volgende evenement met onze Indianen Jurk Dames Cherokee. Bestel nu en dompel jezelf onder in de schoonheid en kracht van de Cherokee-cultuur.

 

 

 

 

 

Price: 
€ 30,00