Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Paard

Titel:
Paardenpak Pluche

ARTIKEL:
99.016.012
Productomschrijving: 

Ben je op zoek naar het perfecte kostuum voor je volgende Western Themafeest? Zoek niet verder! Ons pluche paardenpak uit onze verhuur is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek en opvallend outfit. Dit paardenkostuum huren kan in maat onesize en is ontworpen om comfort en stijl te combineren, zodat je de hele avond kunt genieten zonder in te leveren op je uitstraling.

Het kostuum bestaat uit een lijf van hoogwaardige bruine pluche, versierd met een opvallende witte buik. De aandacht voor detail strekt zich uit tot de handen en voeten, waardoor een coherente en authentieke look wordt gegarandeerd. Maar wat dit paardenpak echt onderscheidt, is het bijpassende pluche paardenmasker. Dit masker zorgt niet alleen voor een volledige transformatie maar biedt ook comfort, zodat je moeiteloos kunt zien en ademen.

Ongeacht of je nu de show wilt stelen als het alternatieve personage op een Western Themafeest, of gewoon op zoek bent naar een opvallende en comfortabele outfit voor een evenement, ons pluche paardenpak biedt de perfecte oplossing. En met zijn onesize ontwerp is het geschikt voor een breed scala aan lichaamstypes, wat betekent dat iedereen kan meedoen aan de pret.

Dus waarom wachten? Trek de teugels strak en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur met ons pluche paardenpak. Het is tijd om je feest naar een hoger niveau te tillen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Bestel nu en stap in de wereld van het Wilde Westen met stijl en comfort!

Price: 
€ 35,00