Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Saloon Girl

Titel:
Saloon Girl Outfit Burlesque Kleedje

ARTIKEL:
99.016.005
Productomschrijving: 

Laat je innerlijke verleidster los met het betoverende Saloon Girl Outfit Burlesque Kleedje uit onze verhuur! Dit opvallende rood-zwarte Burlesque kostuum is perfect voor dames die willen schitteren op themafeesten, burlesque shows of saloonavonden.

Het hoogtepunt van dit outfit is het Burlesque Corset, met zijn verleidelijke combinatie van rood en zwart, verfraaid met weelderige zwarte kant en rode biesjes. Het accentueert je rondingen op de meest glamoureuze manier mogelijk. Het bijpassende sexy korte rokje is voorzien van veel plooien, wat een speels en flirterig effect creëert. Het lijkt opgetrokken aan de voorkant, terwijl het achter langer valt. De rode satijnachtige stof en zwarte franjes voegen een vleugje luxe toe aan de look.

Om de outfit compleet te maken, wordt het geleverd met een diadeem versierd met rode en zwarte pluimen, evenals visgraat netkousen voor een extra dosis verleiding.

Of je nu een burlesque showgirl wilt zijn of een verleidelijke saloondame, ons Saloon Girl Outfit Burlesque Kleedje huren kan in maten S, M en L, zodat elke vrouw haar innerlijke femme fatale kan omarmen.

Bestel vandaag nog en bereid je voor op een avond vol glamour en verleiding!

Price: 
€ 35,00