Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Rendier Rudolf Mascotte

Titel:
Kostuum Rendier Rudolf Mascotte

ARTIKEL:
99.028.007
Productomschrijving: 

Betreed de magische wereld van Kerstmis met het opvallende Rendier Kostuum uit onze verhuur, geïnspireerd op niemand minder dan het beroemde rendier Rudolf, een van de vrolijke helpers van de Kerstman! Dit unieke Rendierpak is nu beschikbaar voor verhuur en brengt een extra dosis vreugde en plezier naar jouw feestelijke evenement.

Dit charmante Rendier Kostuum bestaat uit een 3D Rendierhoofd, een pluizig bruin pluche lijf, schattige handen en voeten, waardoor je de kans krijgt om de ster van de kerstviering te zijn. Het Rudolf Rendier Kostuum huren kan in maat onesize, waardoor het comfortabel past bij verschillende lichaamstypes en zorgt voor een knusse en gezellige ervaring.

Of je nu deelneemt aan een kerstparade, een bedrijfsevenement opfleurt of gewoon de kinderen wilt verrassen op een feestje, dit Rendier Kostuum voegt de perfecte hoeveelheid speelsheid en kerstsfeer toe.

Huur vandaag nog ons Rendier Kostuum en maak van je evenement een betoverende ervaring waarin jong en oud kunnen genieten van de magie van Rudolf, de stralende ster van het kerstseizoen!

Price: 
€ 50,00