Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kerstmeisje

Titel:
Kerstmeisje Outfit Winter

ARTIKEL:
99.028.005
Productomschrijving: 

Stap in de betoverende sfeer van de winterse kerstdagen met het prachtige "Kerstmeisje Outfit Winter" uit onze verhuur. Dit feestelijke ensemble brengt de vreugde en warmte van Kerstmis tot leven en is perfect voor iedereen die er tijdens de feestdagen extra speciaal uit wil zien.

De Kerstmeisje Outfit Winter bestaat uit een rood rokje dat tot boven de knie reikt, met een sierlijk wit kanten onderrokje dat een vleugje elegantie toevoegt. Het rode topje met korte mouwen complementeert de look perfect en voegt een vleugje kerstsfeer toe. Een rode kerstmuts maakt deze outfit helemaal af, waardoor je er uitziet als een vrolijke kerstvrouw.

Je kunt deze prachtige Kerstmeisje Outfit huren in verschillende maten, waaronder S, M, L en XL, zodat je zeker de juiste pasvorm kunt vinden voor je kerstvieringen.  Witte laarzen zijn niet inbegrepen.

Met de "Kerstmeisje Outfit Winter" voel je de magie van Kerstmis in elke vezel van je zijn. Of je nu een kerstfeest bijwoont, deelneemt aan een kerstparade, of gewoon wat extra spirit aan de kerstdagen wilt toevoegen, deze outfit is de perfecte keuze.

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog onze "Kerstmeisje Outfit Winter" om je kerstviering nog specialer te maken. Laat de winterse betovering beginnen!

Price: 
€ 40,00