Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mascotte Sneeuwman

Titel:
Mascotte Sneeuwman Witte Pluche

ARTIKEL:
99.028.009
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje winterse magie toe aan je evenement met de Sneeuwman Mascotte in witte pluche uit onze verhuur! Dit betoverende Sneeuwman Kostuum is perfect om een glimlach te toveren op de gezichten van jong en oud en een feestelijke sfeer te creëren.

Ons Sneeuwmanpak uit onze verhuur bestaat uit een wit pluche Sneeuwman Masker in 3D, waarmee je de kenmerkende glimlach en ogen van de sneeuwman tot leven brengt. Het witte pluche lijf, samen met de handen, voeten en een rode sjaal, zorgt voor een gezellige en knuffelige uitstraling die perfect past bij de winterse sfeer.

Dit Sneeuwmanpak huren kan in maat onesize (L/XL), waardoor het comfortabel past bij verschillende lichaamstypes en gemakkelijk kan worden gedragen tijdens allerlei evenementen, van kerstfeesten tot winterfestivals.

Voeg een extra dosis charme toe aan je feest met de Sneeuwman Mascotte en laat deze vriendelijke figuur een onvergetelijke indruk achterlaten. Huur vandaag nog en breng de magie van de winter naar jouw evenement!

Price: 
€ 50,00