Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kerstmeisje WINTER

Titel:
Kerstkleedje Fluweel Luxe

ARTIKEL:
99.028.006
Productomschrijving: 

Maak een grandioze entree op elk kerstfeest met onze exclusieve Kerstkleedje Fluweel Luxe, nu beschikbaar voor verhuur! Deze prachtige outfit is ontworpen om je feestelijke verschijning naar een hoger niveau te tillen en je te laten stralen tijdens de mooiste tijd van het jaar.

Het ensemble bestaat uit een adembenemend rood fluwelen kleedje, elegant reikend tot net boven de knie, waardoor je een vleugje klasse toevoegt aan je feestlook. Bovenop draag je een schitterende rood fluwelen jas, middenlang en afgezet met weelderige witte pels, wat zorgt voor een vleugje luxe en warmte.

Deze kerstoutfit wordt compleet geleverd met een fijne zwarte riem die je taille accentueert en de perfecte finishing touch toevoegt aan je ensemble. Als kers op de taart ontvang je ook een leuke fluwelen kerstmuts, waardoor je feestelijke look helemaal af is.

Ons Kerstkleedje Fluweel Luxe huren kan in de maten M en XL en heeft de perfecte pasvorm voor iedereen die wil schitteren tijdens kerstfeesten, bedrijfsevenementen of andere feestelijke gelegenheden. Huur vandaag nog deze luxe outfit en maak van elke gelegenheid een onvergetelijke en stijlvolle ervaring!

Price: 
€ 35,00