Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Sint Kostuum Luxe

Titel:
Sint Kostuum Fluweel Luxe

ARTIKEL:
99.027.001
Productomschrijving: 

Bent u op zoek naar een buitengewoon Sinterklaas kostuum in fluweel om te huren voor uw komende evenement? Zoek niet verder! In onze verhuur bieden wij het Exclusieve Luxe Kostuum van Sinterklaas in fluweel (TV-kwaliteit) aan, voor een magische en onvergetelijke Sinterklaaservaring.

Ons verhuurpakket omvat:

  1. Schitterend onderkleed: Met nauwgezette aandacht voor detail afgewerkt in witte katoen met elegante witte kanten rand aan de onderkant.

  2. Dieprode fluwelen Sinterklaasmantel: Deze prachtige Sinterklaasmantel is verfraaid met gouden accenten en borduursels en gouden floches op de rug.

  3. Bijpassende stola: Een essentieel accessoire om uw Sinterklaaslook compleet te maken.

  4. Prachtig gedetailleerde, dieprode fluwelen mijter: De mijter is versierd met schitterende gouden borduursels, inclusief het iconische goudkleurige kruis in gouden borduursel, waardoor u er majestueus uitziet.

  5. Witte koord voor in de middel van Sinterklaas.

  6. Witte katoenen handschoenen.

  7. Prachtig Pruik-en baardstel van Sinterklaas in de allerbeste kwaliteit.

  8. Aanpasbare ring met rode edelsteen.

  9. Sinterklaas Staf in goudkleurig metaal.

Huur ons Exclusieve Luxe Kostuum van Sinterklaas in fluweel en kruip in de huid van de goedheilig man maar dan met de hoogste graad van authenticiteit en kwaliteit, zonder de kosten van aankoop.

Laat uw evenement schitteren met dit prachtige Sinterklaas kostuum, dat zich onderscheidt van alle andere. Zorg ervoor dat uw Sinterklaasviering dit jaar onvergetelijk wordt door nu ons Exclusieve Luxe Sinterklaas Kostuum in fluweel te huren. Reserveer vandaag en maak van uw gelegenheid een magische ervaring!

Wist u dat u dit Sinterklaas Kostuum ook kan kopen bij ons?  Kijk dan hier

Price: 
€ 90,00