Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Roetveegpiet Kostuum

Titel:
Roetveegpiet Kostuum Fluweel Luxe

ARTIKEL:
99.027.004
Productomschrijving: 

Heb je ooit gedacht: "Ik wil dit jaar een Roetpiet zijn, maar dan wel in stijl!"? Nou, je hebt geluk! In onze verhuur zijn de Roetpiet Kostuums als een Hollywood-makeover voor Roetpieten, maar dan zonder de Hollywood-prijzen.

Waarom zou je voor onze Roetpiet Kostuums kiezen?

  1. Supersterrenfluweel: Onze Roetpieten stralen in luxe katoenfluweel. Je zult je voelen als de George Clooney van de Roetpietenwereld - gewoon onweerstaanbaar!

  2. Alles erop en eraan: Elk kostuum wordt geleverd met een zwarte collan, fluwelen broek, bijpassende fluwelen trui, Pietenmuts met een veer om je een beetje "diva" te geven, een zwarte pruik voor dat echte popsterrengevoel, zwarte schmink voor de juiste touch, een chique zwart onderkraagje, een stijlvolle witte kraag en zwarte handschoenen. We gooien alles in de mix voor de complete Roetpiet-transformatie!

  3. Maten van S tot XXL: Of je nu een petite Roetpiet of een XXL Roetpiet bent, we hebben de juiste maat voor jou. Niemand hoeft een knellend kostuum te dragen!

Dus, als je dacht dat Roetpieten er altijd hetzelfde uitzagen, heb je het mis. Onze Roetpieten zijn als de catwalk-modellen van Sinterklaas. Of je nu een traditionele zwarte Piet, een trendy Roetveegpiet of een extravagante Pieterbaas wilt zijn, je kan ze onder elke titel bij ons huren.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog een van onze geweldige Zwarte Piet of Roetpiet Kostuums en stap in de schijnwerpers van het Sinterklaasfeest. Het is tijd om je innerlijke ster te laten stralen en indruk te maken op jong en oud!

Deze foto is louter illustratief omdat al onze pietenkostuums verschillend zijn.

 

Price: 
€ 50,00