Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Sinterklaas Kostuum Fluweel TV

Titel:
Sinterklaas Kostuum TV Kwaliteit Fluweel Luxe

ARTIKEL:
99.027.002
Productomschrijving: 

Bent u op zoek naar het meest betoverende en authentieke Sinterklaas kostuum om te huren voor uw speciale evenement? Zoek niet verder! In onze verhuur vindt u het Fantastische Luxe Kostuum van de Belgische TV Sinterklaas aan, zodat u de magie van Sinterklaas op een onvergetelijke manier kunt beleven.

Ons verhuurpakket omvat:

  1. Prachtig uitgewerkt onderkleed: Onderaan met zorg afgewerkt in rood en voorzien van een elegante witte kanten rand.

  2. Wijnrode fluwelen Sinterklaasmantel: Deze indrukwekkende mantel is rijkelijk versierd met gouden afwerking en schitterende veelkleurige edelstenen. Op de rug pronken twee prachtige goudkleurige S'en van Sinterklaas, wat het kostuum tot een meesterwerk maakt.

  3. Bijpassende stola: Een essentieel accessoire om uw Sinterklaasoutfit compleet te maken.

  4. Prachtig afgewerkte rood fluwelen mijter: De mijter is gedetailleerd met schitterende gouden borduursels, inclusief de iconische S van Sinterklaas en diverse fonkelende edelstenen, voor een majestueuze uitstraling.

  5. Witte handschoenen in katoen

  6. Een authentieke aanpasbare ring met rode edelsteen.

  7. Sinterklaas Pruik en Baard van de allerbeste kwaliteit.

  8. Een Sinterklaas Staf uit metaal.

  9. Witte koord voor rond de middel van Sinterklaas.

Ons Fantastische Luxe Kostuum van de Belgische TV Sinterklaas huren kan bij ons en is de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar authenticiteit en topkwaliteit. Onze verhuurservice biedt u de kans om dit meesterwerk van vakmanschap te dragen, zonder de kosten van aanschaf.

Laat uw evenement schitteren met dit prachtige Sinterklaas kostuum, dat zich onderscheidt van alle andere. Verzeker uzelf van een onvergetelijke Sinterklaasviering door vandaag nog ons Fantastische Luxe Kostuum van de Belgische TV Sinterklaas te huren. Reserveer nu en maak van uw gelegenheid een magische ervaring!

Wist u dat u dit prachtige kostuum bij ons ook kan kopen?  Kijk dan hier

Price: 
€ 130,00