Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Roetpiet Kostuum Fluweel

Titel:
Roetpiet Kostuum Fluweel Luxe

ARTIKEL:
99.027.003
Productomschrijving: 

Wil je de magie van Sinterklaas tot leven brengen met de beste kwaliteit? Huur bij ons de luxe Roetpiet Kostuums, vervaardigd uit prachtig katoenfluweel. Onze verhuurkostuums zijn ontworpen om te schitteren en kunnen gemakkelijk wedijveren met de hoogste TV-standaarden.

Waarom kiezen voor onze Roetpiet Kostuums?

  1. Luxe Fluweel: Onze Roetpieten schitteren in prachtig katoenfluweel, waardoor ze een koninklijke uitstraling hebben. Dit is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar traditionele pracht en praal.

  2. Volledig Pakket: Elk Roetpietenkostuum in onze verhuur bestaat uit een zwarte collan, fluwelen broek, bijpassende fluwelen trui, Pietenmuts met een prachtige speld met edelsteen en lange veer, zwarte pruik, zwarte schmink, zwarte onderkraagje, witte kraag en zwarte handschoenen. Alles wat je nodig hebt voor een complete transformatie.

  3. Verscheidenheid in Kleur en Maat: Onze Roetpietenpakken zijn beschikbaar in verschillende kleurcombinaties en maten, van S tot XXL. Zo vind je altijd de perfecte pasvorm en stijl die bij jou past.

Of je nu traditionele zwarte Piet, Roetpiet, Roetveegpiet, Veegpiet, of Pieterbaas wilt zijn, onze kostuums bieden de ultieme verhuurervaring. Verander in de legendarische metgezel van Sinterklaas en laat de kinderen en volwassenen betoveren met jouw verschijning.

Wacht niet langer en huur vandaag nog een van onze luxe Roetpiet Kostuums om de magie van het Sinterklaasfeest tot leven te brengen. Maak je klaar om te schitteren en een onvergetelijke indruk achter te laten.

Deze foto is louter illustratief omdat al onze Piet Kostuums verschillend zijn.

 

Price: 
€ 50,00