Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Flamenco Adana

Titel:
Flamenco Jurk Traditioneel Andalusie Outfit

ARTIKEL:
99.019.003
Productomschrijving: 

Stap in de passievolle wereld van de Spaanse dans en cultuur met onze verhuur van Traditioneel Flamencokleed in zwart en rood! Dit adembenemende kleed voegt een vleugje Spaanse elegantie toe aan je volgende evenement. Met een zwarte basis die je vrouwelijke vormen prachtig accentueert, straalt dit kleed met zijn zwierige, uitlopende rode rushes aan de onderkant en mouwen een authentieke en sierlijke uitstraling uit.

Ons Flamencokleed huren kan in maat S, is de ideale keuze voor een scala aan gelegenheden. Of je nu een betoverende Spaanse avond organiseert of een themafeest met het thema 'All around the world', dit kleed voegt een vleugje Spaanse flair en passie toe aan elke stap die je zet.

De zwarte basis van het kleed benadrukt je vrouwelijke silhouet op een verfijnde manier, terwijl de opvallende rode rushes met zwarte bolletjes aan de onderkant en mouwen een levendige beweging creëren die de aandacht trekt en je een gevoel van gratie en dynamiek geeft.  Afwerken kan met een typische rode bloem in jouw haar, een Spaanse waaier of Castagnettes.

Huur nu ons Traditioneel Flamencokleed in zwart en rood en omarm de elegante en gepassioneerde sfeer van Spaanse dans en stijl. Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken en je voor te bereiden op een onvergetelijke verschijning. Of je nu je moves wilt laten zien tijdens een Spaanse dans of de wereld wilt betoveren op je 'All around the world'-themafeest, dit kleed zal je stralende middelpunt zijn, terwijl je de rijke Spaanse tradities eert."

Price: 
€ 35,00