Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Senorita Rivera

Titel:
Spaanse Rok en Body Senorita Rivera

ARTIKEL:
99.019.019
Productomschrijving: 

Begeef u in de betoverende wereld van Spaanse elegantie met onze adembenemende Spaanse Rok en Body verhuurservice. De lange rok, uitgevoerd in de kenmerkende Spaanse zwarte stof met levendige rode bolletjes, is een eerbetoon aan de tijdloze charme van de Spaanse mode. Deze rok kenmerkt zich door een brede uitlopende zoom, rijkelijk versierd met zwierige rushes in rood en zwart. Bovenaan sluit de zwarte, nauwsluitende body naadloos aan op uw lichaam, waardoor u een gestroomlijnde en elegante uitstraling krijgt.

Om uw look te voltooien, wordt deze prachtige combinatie geaccentueerd met een Spaanse sjaal en een levendige rode bloem die het haar siert. Of het nu gaat om een flitsende flamenco-dansavond, een cultureel evenement met Spaanse invloeden of een verkleedpartij waarbij u de pracht van Spanje wilt omarmen, onze Spaanse Rok en Body verhuurservice brengt de passie en levendigheid van de Spaanse cultuur tot leven op uw speciale gelegenheid.

Het huren van deze Spaanse Rok en body in zwart en rood kan in maat M en XXL.  Deze combinatie stelt u in staat om de elegantie van de Spaanse stijl te omarmen. De samensmelting van de diepzwarte stof met de vrolijke rode bolletjes, gecombineerd met de uitlopende rok en de gestroomlijnde body, weerspiegelt de kunstzinnige finesse van Spaanse ontwerpen.

Onze verhuurservice biedt niet alleen stijl, maar ook gemak. Wilt u deze prachtige Spaanse Rok en Body huren, compleet met sjaal en rode bloem, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voeg een vleugje Spaanse allure toe aan uw speciale dag en laat de passie van Spanje stralen. Neem vandaag nog contact op en maak uw evenement onvergetelijk met onze betoverende outfit.

Price: 
€ 35,00