Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Flamenco Briza

Titel:
Flamenco Kleedje Carmen Outfit

ARTIKEL:
99.019.004
Productomschrijving: 

Betreed de betoverende wereld van Spaanse passie en elegantie met onze verhuurservice voor traditionele Flamenco Jurken. Onze prachtige Flamenco Jurk belichaamt de geest van Spaanse dans en cultuur, en is de perfecte keuze voor het creëren van een onvergetelijke indruk op je volgende evenement.

Met een weelderige rode basis die de vrouwelijke contouren elegant volgt, straalt deze jurk een tijdloze charme uit. De kenmerkende uitlopende rushes in de typische rode Spaanse stof met zwarte stippen sieren de onderkant van de jurk en de mouwen, waardoor een meeslepende en dynamische beweging ontstaat die het ritme van de Flamenco weerspiegelt.  Hier is de Flamenco Look afgewerkt met een grote rode bloem in het haar en een Spaanse waaier.

Onze Rode Flamenco Jurk huren kan in maat L is de perfecte keuze voor een verscheidenheid aan gelegenheden. Of je nu een Spaanse avond organiseert, een themafeest met een exotisch tintje, of gewoon je passie voor dans en stijl wilt tonen, deze jurk zal ongetwijfeld de aandacht trekken en bewondering oogsten.

Huur nu onze traditionele Flamenco Jurk in maat L en omhels de tijdloze allure van Spaanse dans en traditie. Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken en je voor te bereiden op een adembenemende verschijning. Laat de prachtige rode basis en de uitlopende rushes met Spaanse flair je de ster van de avond maken, terwijl je de passie en de schoonheid van de Flamenco naar voren brengt.

Price: 
€ 35,00