Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Flamenco Carmen

Titel:
Flamenco Jurk Traditioneel Sevilla

ARTIKEL:
99.019.005
Productomschrijving: 

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Spaanse elegantie met ons Traditioneel Flamencokleed in het opvallende rood. Dit kleedje belichaamt de passie en de kracht van de flamencodans en voegt een vleugje Spaanse charme toe aan je verschijning. Met een verleidelijke rode basis die je vrouwelijke vormen prachtig omhult, is dit kleedje een ode aan de schoonheid van het vrouwelijk silhouet.

Het kenmerkende element van dit Flamencokleedje zijn de uitlopende rushes in zwarte stof met rode bolletjes. Deze verfraaiingen sieren de onderkant van de jurk en de mouwen, en brengen een speelse en dynamische beweging in je look die het ritme van de flamencodans weerspiegelt.

Ons Traditioneel Flamencokleed huren kan in maat M en is een perfecte keuze voor diverse gelegenheden. Of je nu een Spaanse avond organiseert, een cultureel evenement bijwoont of simpelweg je liefde voor stijl wilt vieren, dit kleedje zal je onderscheiden met zijn Spaanse allure en tijdloze klasse.  Afwerken kan met een typische Spaanse peineta (haarkam) in jouw haar, een Spaanse waaier of Castagnettes.

Huur nu ons Traditioneel Flamencokleed in rood en betreed de wereld van Spaanse passie en dans. Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken en je voor te bereiden op een onvergetelijke verschijning. Laat de rode basis en de opvallende zwarte rushes met rode bolletjes je laten schitteren terwijl je de onmiskenbare schoonheid en energie van de flamencodans omarmt.

Price: 
€ 35,00