Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Toreador Apolinar

Titel:
Kostuum Toreador Outfit Luxe Apolinar

ARTIKEL:
99.019.011
Productomschrijving: 

Betreed de betoverende wereld van de Spaanse traditie met onze weelderige Toreador Outfit Luxe in levendig Fucia fluweel. Dit Toreador kostuum tilt uw stijl naar een hoger niveau met een schitterende fucia fluwelen kniebroek, een weelderig rushes hemd en een bijpassend, kenmerkend Spaans Fluwelen Toreadorjasje dat met de hand is afgewerkt met vakmanschap en voorzien is van sierlijke kwastjes.

Elk detail van dit Toreador kostuum ademt elegantie en authenticiteit, waardoor u zich moeiteloos in de sfeer van een Spaanse arena waant. De bijbehorende Toreadorhoed voegt een vleugje drama en charme toe aan uw verschijning, waardoor u klaar bent om het centrum van de aandacht te zijn tijdens elke gelegenheid.

Of het nu gaat om een flamboyant feest, een cultureel evenement of een spannende verkleedpartij, dit Toreador Outfit Luxe is de ultieme keuze voor stijlbewuste individuen die streven naar verfijning en klasse.

Onze Toreador Outfit huren kan in maat M/L, hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om in volle glorie te schitteren, terwijl u geniet van het comfort en de luxe die dit prachtige kostuum te bieden heeft. Onze verhuurservice stelt u in staat om moeiteloos de essentie van de Spaanse cultuur te omarmen, terwijl u zich omringt met de prachtige tinten van Fucia fluweel.

Aarzel niet langer! Huur onze Toreador Outfit Luxe en ervaar de weelde van Spaanse traditie in al zijn glorie. Neem vandaag nog contact met ons op en verrijk uw evenement met een vleugje Spaanse passie en grandeur.

Price: 
€ 35,00