Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Indiana Jones

Titel:
Indiana Jones Kostuum

ARTIKEL:
99.002.010
Productomschrijving: 

Beleef het avontuur van je leven met ons spectaculaire Indiana Jones kostuum in verhuur! Dit iconische kostuum is geïnspireerd op de legendarische archeoloog en avonturier Indiana Jones, en geeft jou de kans om in zijn voetsporen te treden. Ons Indiana Jones kostuum bestaat uit een stoere broek, een typische Indiana Jones jas met avonturiershoed en een stijlvol wit avonturiershemd.

Het hart van dit kostuum is de karakteristieke jas, die zorgt voor een onmiskenbare uitstraling. Gecombineerd met de avonturiershoed en het witte hemd, ben je klaar om te schitteren als de heldhaftige Indiana Jones op jouw volgende evenement.

Ons Indiana Jones kostuum huren kan in de maten M en L, zodat je zeker bent van een comfortabele en nauwsluitende pasvorm. Sta klaar om de aandacht te trekken van iedereen om je heen en maak een onvergetelijke indruk op elk feest, "Hollywood" thema-evenement of cosplay-gelegenheid.

Hoewel de zweep niet is inbegrepen bij het kostuum, bieden we je de mogelijkheid om deze iconische accessoire apart te kopen. Hiermee perfectioneer je jouw Indiana Jones look en voel je je helemaal klaar voor het avontuur.

Wacht niet langer en maak je klaar voor een episch avontuur met ons Indiana Jones Verkleedpak! Huur nu ons Indiana Jones kostuum in maat M of L en betreed de wereld van opwinding, actie en ontdekking. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring en word de held waarvan iedereen zal houden!"

 

 

Price: 
€ 35,00