Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Incredible Girl

Titel:
Mrs Incredible Girl Kostuum Elastigirl

ARTIKEL:
99.002.009
Productomschrijving: 

Ontdek de kracht van vrouwelijke superhelden met ons opvallende Mrs. Incredible Kostuum in verhuur, ook bekend als het Elastigirl kostuum! Dit geweldige kostuum is geïnspireerd op de geliefde heldin uit de Incredibles-filmreeks en biedt jou de kans om haar onverslaanbare superkrachten te omarmen. Ons Mrs. Incredible kostuum huren kan in de maten S, M en L, zodat elke heldin zich perfect kan voelen in deze prachtige outfit.

Het kostuum is vervaardigd van hoogwaardig spandex materiaal dat niet alleen zorgt voor een comfortabele en nauwsluitende pasvorm, maar ook de unieke kenmerken van Mrs. Incredible perfect weergeeft. Het opvallende Incredible logo siert de borst en symboliseert de moed en kracht van deze legendarische superheldin.

Om de transformatie naar Elastigirl compleet te maken, wordt het kostuum geleverd met een opvallende oranje riem die je taille accentueert en de look nog indrukwekkender maakt. De zwarte handschoenen en het zwarte oogmasker voegen een vleugje mysterie toe en maken van jou een onweerstaanbare heldin.

Of je nu een "Hollywood" of "Superhelden" themafeest, een cosplay-evenement of een verjaardagsfeestje bijwoont, ons Mrs. Incredible kostuum zal zeker de show stelen en bewonderende blikken oogsten. Laat je innerlijke superkrachten stralen en huur nu dit Mrs. Incredible Kostuum om te schitteren als de ster van het feest!

Wacht niet langer en huur ons onverslaanbare Elastigirl Kostuum. Verzeker jezelf van dit fantastische kostuum door het nu te huren in de maten S, M en L. Maak een krachtige indruk en wees de heldin waar iedereen naar opkijkt!

Price: 
€ 35,00