Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Stormtrooper Luxe Kostuum

Titel:
Stormtrooper Luxe Kostuum

ARTIKEL:
99.002.022
Productomschrijving: 

Stap in de intergalactische wereld van Star Wars met ons indrukwekkende Stormtrooper Kostuum! Dit sensationele verkleedpak omvat een stoer Stormtrooper Pak uit één stuk in een combinatie van zwart en wit, waardoor je direct in de huid kruipt van deze iconische strijdkracht van het Galactische Keizerrijk. Ons Stormtrooper Kostuum wordt compleet geleverd met een realistische latex witte Stormtrooper Helm en zwarte handschoenen, waarmee je je transformatie naar een echte Stormtrooper voltooit.  Geweer is niet inbegrepen.

Onze Stormtrooper Pak huren kan in twee verschillende maten, M en XL, zodat elke Star Wars-fan de kans krijgt om deel uit te maken van deze legendarische strijdmacht.

Of je nu een Hollywood themafeest, een sci-fi-evenement of een Star Wars-conventie bijwoont, ons Stormtrooper Kostuum zal ongetwijfeld de aandacht trekken en indruk maken op iedereen om je heen. Als een van de meest iconische personages uit de Star Wars-saga, zal je de harten van fans en feestgangers veroveren met je indrukwekkende verschijning.  Dit is ook het ideale groepskostuum voor jouw Laatste Honderd Dagen, bijvoorbeeld 1 Darth Vader en 5 Stormtroopers.  Wij geven ook 5 € korting/kostuum vanaf 4 Stormtroopers Verkleedpakken.

Wacht niet langer en huur nu ons Stormtrooper Kostuum, ook wel bekend als het Stormtrooper Pak voor volwassenen. Betreed het Star Wars-universum als een onverschrokken Stormtrooper en beleef een avontuur vol spanning en plezier. Grijp deze kans om je favoriete personage te zijn en deel uit te maken van het legendarische Star Wars-verhaal als een Stormtrooper!

Price: 
€ 35,00