Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Joker

Titel:
Joker Kostuum Dark Knight Luxe Villain

ARTIKEL:
99.002.012
Productomschrijving: 

Stap in de duistere wereld van de beruchte Joker met ons spectaculaire The Joker Kostuum Luxe in verhuur, geïnspireerd op de iconische uitstraling van de Joker in The Dark Knight. Dit adembenemende Joker kostuum huren kan in maten S, M en L en bestaat uit een prachtige ribfluwelen paarse Villain Jas, een bijpassende ribfluwelen paarse broek, een elegant hemdje en een groene Joker gilet met een bijpassende das.

Met dit Joker Pak, beschikbaar in verschillende maten, verander je in de ultieme slechterik, klaar om chaos en intrige te verspreiden op elk feest of evenement. De Joker staat bekend om zijn onvoorspelbaarheid en duivelse lach, en om dat authentiek na te bootsen, kun je onze witte gezichtschmink gebruiken om zijn bleke, griezelige uitstraling te creëren. Voeg een vleugje rood rond de mond toe om de sinistere Joker-grijns te perfectioneren, en maak gebruik van collodion voor een angstaanjagende "Joker Lach".  Kostuum kan eventueel ook met latex Joker masker maar dit is minder comfortabel.

Ons The Joker Kostuum Luxe biedt een ongeëvenaarde kwaliteit en nauwgezette aandacht voor detail, waardoor je je echt in de huid van deze iconische schurk kunt voelen. Of het nu voor een themafeest, een Halloween-evenement of een cosplay-conventie is, met dit Joker Pak steel je ongetwijfeld de show en laat je een blijvende indruk achter.

Waar wacht je nog op? Huur nu ons unieke The Joker Kostuum Luxe in maat S, M of L en omhul jezelf met de mystiek van deze legendarische schurk. Trek de aandacht van alle gasten en creëer een avond vol intrige en spanning. Wees de Joker die niemand zal vergeten!"

Price: 
€ 40,00