Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Popeye

Titel:
Popeye The Sailorman Kostuum

ARTIKEL:
99.002.018
Productomschrijving: 

Ga terug in de tijd en word de stoere zeeman met ons geweldige Popeye Kostuum! Ons Popeye Pak, ook bekend als Popeye The Sailorman, biedt je de kans om in de schoenen te stappen van deze onvergetelijke stripfiguur. Ons Popeye Kostuum huren kan in maat M en bevat alle kenmerkende elementen om je te transformeren in de krachtige Popeye.

Dit opvallende Popeye Kostuum omvat een typische sailorbroek, een marinehemdje met aangestikte gespierde mouwen die het iconische uiterlijk van Popeye benadrukken, en een charmant sailorpetje om de look compleet te maken. Alsof dat nog niet genoeg is, is de iconische Popeye Pijp ook inbegrepen.

Of je nu een Stripfiguren themafeest, een carnavalsviering of een cosplay-evenement bijwoont, ons Popeye Kostuum zal ongetwijfeld een glimlach op ieders gezicht toveren. Geef je innerlijke Popeye de ruimte om de dag te redden en te genieten van alle avonturen die op je wachten.

Wacht niet langer en huur nu ons Popeye Kostuum om de wereld te laten zien dat je net zo sterk en dapper bent als Popeye The Sailorman. Met de kracht van spinazie in je handen, ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan en indruk te maken op iedereen om je heen. Zeil door het feest als de enige echte Popeye en beleef een avontuurlijke tijd vol plezier en opwinding!

 

 

Price: 
€ 35,00