Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Medusa Girl

Titel:
Sexy Medusa Girl Slangengodin Kostuum

ARTIKEL:
99.002.014
Productomschrijving: 

Stap in de betoverende wereld van de mythische Medusa met ons verleidelijke Sexy Medusa Kostuum! Dit adembenemende kostuum brengt het legendarische personage tot leven en laat je stralen als nooit tevoren. Onze Sexy Medusa Kostuum verhuur omvat een prachtig zilverkleurig kleedje met opvallend hoge slippen in de rok, aangevuld met een onderrokje in dezelfde kleur voor extra charme.

Het bovenstuk van dit kostuum is ontworpen met een diep decoleté om je vrouwelijkheid te accentueren en je een onweerstaanbare uitstraling te geven. Als de finishing touch bevat ons Medusa Kostuum de typische Medusadiadeem met slangen, waardoor je de angstaanjagende schoonheid van Medusa op een verleidelijke manier uitbeeldt.

Onze Medusa verkleedkleding huren kan in maat S/M, waardoor je zeker bent van een perfecte pasvorm en een flatterende look. Dit Sexy Medusa Kostuum is de ideale keuze voor themafeesten, Halloweenfeesten of elke gelegenheid waarbij je wilt opvallen en indruk maken.

Wacht niet langer en laat je innerlijke Medusa vrij met ons Sexy Medusa Kostuum in verhuur. Huur nu dit betoverende Medusa kostuum en word de verleidelijke verschijning die alle ogen zal doen draaien. Wees voorbereid om bewonderende blikken te ontvangen terwijl je de legendarische Medusa tot leven brengt en een avond vol magie en mysterie creëert!

Price: 
€ 30,00