Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Napoleon Kostuum

Titel:
Kostuum Napoleon Bonaparte Outfit Luxe

ARTIKEL:
99.021.026
Productomschrijving: 

Stap in de schoenen van een van de meest iconische figuren uit de geschiedenis met deze Luxe Napoleon Bonaparte Outfit uit onze verhuur. Dit kostuum, zorgvuldig samengesteld om de essentie van de beroemde Franse keizer te vangen, biedt alles wat je nodig hebt om je te transformeren in een onvergetelijke verschijning bij elk historisch bal, themafeest of cultureel evenement.

Onze Luxe Napoleon Bonaparte Outfit omvat de volgende onderdelen, ontworpen met oog voor detail en trouw aan de historische kledij van deze legendarische leider:

  • Zwarte Hoed/Bicorn: Versierd met een elegante roos in de Franse driekleur, vangt deze hoed onmiddellijk de iconische look van Napoleon.
  • Donkerblauwe Militaire Jas: Met lange mouwen en opvallende rode manchetten, een wit middenstuk verfraaid met gouden knopen, en schitterende gouden epauletten met franjes, weerspiegelt deze jas de majesteit en het gezag van de keizerlijke garde.
  • Witte Gilet: Een essentiële laag onder de jas die bijdraagt aan de formele en authentieke uitstraling van het geheel.
  • Witte Riem: Een subtiele, maar belangrijke toevoeging die de outfit samenbrengt en de taille accentueert.
  • Witte Kniebroek: Perfect passend bij de gilet en de jas, compleet met lange kousen voor een authentiek historisch silhouet.
  • Lange Kousen: Deze kousen zijn de finishing touch onder de kniebroek, trouw aan de stijl van het tijdperk.
  • Laarzen: Hoewel niet inbegrepen, zijn bijpassende laarzen beschikbaar voor een kleine extra kost van €15, essentieel om je outfit compleet te maken.

Ons Napoleon Kostuum huren kan in maten S, M, L, XL, en XXL, zo biedt onze Napoleon Outfit een breed scala aan maten om een perfecte pasvorm voor iedereen te garanderen. Of je nu de ongeëvenaarde keizer van Frankrijk wilt belichamen, indruk wilt maken als een bekend historisch figuur op een verkleedbal, of op zoek bent naar een unieke outfit voor een speciaal evenement, onze Luxe Napoleon Bonaparte Outfit staat garant voor een majestueuze verschijning.

Mis deze kans niet om de geschiedenis te herleven en reserveer nu jouw Luxe Napoleon Bonaparte Outfit. Stap in de voetsporen van grootheid en maak je klaar om de show te stelen met een outfit die even legendarisch is als de man zelf.

Price: 
€ 40,00