Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Rosalia

Titel:
Rococo Kleed Luxe Rosalia

ARTIKEL:
99.021.031
Productomschrijving: 

Ontdek de elegantie en weelde van vervlogen tijden met dit luxe Rococo Kleed "Rosalia" uit onze verhuur. Dit adembenemende stuk transporteert je terug naar het tijdperk van overdaad en finesse, perfect voor elke gelegenheid die vraagt om een historische flair. Onze "Rosalia" jurk, zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige lichtblauwe katoen, is verfraaid met delicate bloemenprints die de essentie van de Rococo-stijl belichamen.

De jurk pronkt met een prachtig decolleté, zorgvuldig afgezet met ruches en fijn kant, waardoor een onmiskenbaar gevoel van luxe en verfijning wordt gecreëerd. De driekwart mouwen, eveneens versierd met elegante stukken kant, en de wijde rok, versterken de majestueuze uitstraling van de jurk. Bovendien wordt elke jurk geleverd met een grote hoepelrok, die zorgt voor de iconische, uitbundige silhouet die zo typerend is voor de Rococo-periode.

Ons Luxe Rococo Kleed huren kan in maten S en L, de "Rosalia" Rococo jurk biedt een veelzijdige pasvorm die zich aanpast aan diverse lichaamstypes, zodat iedereen zich kan onderdompelen in de pracht en praal van de 18e eeuw. Complementeer je look met opgestoken krullen of een uitbundige pruik, verkrijgbaar in onze winkel, om de authentieke charme van de pruikentijd te omarmen.

Of je nu de rol van Marie-Antoinette of Madame de Pompadour wilt belichamen, de "Rosalia" jurk is de ultieme keuze voor Versailles Feesten, Kasteelfeesten of Venetiaanse Avonden. Laat je meeslepen door de grandeur van het Rococo-tijdperk en maak een onuitwisbare indruk op elk evenement. Huur vandaag nog jouw droomjurk en ervaar de magie van het verleden.

Price: 
€ 55,00