Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Musketier d'Artagnan

Titel:
Klassiek Musketier Pak d'Artagnan in rood Fluweel Luxe

ARTIKEL:
99.021.024
Productomschrijving: 

Beleef de passie en dapperheid van de legendarische musketiers met het Klassiek Musketier Pak "d'Artagnan" in Rood Fluweel Luxe uit onze verhuur. Dit prachtige Musketierskostuum, geïnspireerd door de tijdloze avonturen uit de werken van Alexandre Dumas, biedt een perfecte combinatie van historische elegantie en strijdlustige flair, ideaal voor iedereen die wil schitteren als een heroïsche figuur op een kasteelfeest of zich wil verenigen met de drie musketiers in een episch avontuur.

Ons Klassiek Musketier Kostuum "d'Artagnan" in Rood Fluweel Luxe omvat:

  • Zwarte Collan: Een solide basis die zorgt voor comfort en flexibiliteit, essentieel voor elke musketier.
  • Knielange Zwarte Broek/Culottes: Deze broek, getrouw aan de 17e-eeuwse mode, biedt een balans tussen stijl en beweeglijkheid.
  • Rijke Tuniek/Jerkin in Rood Fluweel: Het pronkstuk van het kostuum, luxueus afgewerkt met een opvallend goudkleurig kruis, zowel frontaal als op de mouwen straalt kracht en adel uit.
  • Witte Brede Kraag met Kant: Een detail dat een extra laag van raffinement en authenticiteit toevoegt aan je historische outfit.
  • Zwart Vilten Hoed met Brede Rand: Een essentieel accessoire, verfraaid met een kenmerkende rode pluim, dat je ware musketier-identiteit bevestigt.
  • Bijpassende Handschoenen: Deze zijn inbegrepen bij de huur, waardoor je look tot in de puntjes verzorgd is.

Ons Luxefluwel Musketierkostuum huren kan in de maten M, L, en XL, waardoor het toegankelijk is voor een breed scala aan lichaamstypes. Of je nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor een historisch bal, een themafeest, of een theatervoorstelling, "d'Artagnan" in Rood Fluweel Luxe staat garant voor een onvergetelijke verschijning.

Trek de aandacht op elk evenement en dompel je onder in de moedige wereld van de musketiers met ons Klassiek Musketier Kostuum "d'Artagnan" in Rood Fluweel Luxe. Huur vandaag nog en maak je klaar om jezelf te transformeren in een figuur van kracht, eer, en ongeëvenaarde elegantie.

 

 

 

 

 

Price: 
€ 40,00