Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ophelia

Titel:
Barok Baljurk Ophelia

ARTIKEL:
99.021.027
Productomschrijving: 

Ontdek de tijdloze schoonheid en grandeur van de Barok met deze prachtige Barok Baljurk "Ophelia" uit onze verhuur. Deze jurk, een meesterwerk van ontwerp en vakmanschap, biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en historische allure. Perfect voor liefhebbers van klassieke elegantie, de "Ophelia" is een must-have voor elk gala, historisch bal of themafeest.

De "Ophelia" baljurk is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige brocaatstof, met een rijk palet van donkergroen, zwart en bruin. Deze luxe stoffenkeuze weerspiegelt de weelde en diepte van de Barokperiode, waardoor je je onmiddellijk ondergedompeld voelt in de rijkdom van het verleden. Onze Barokke Baljurk huren kan in maten XS, S, en M, biedt onze jurk een flatterende pasvorm voor verschillende lichaamstypes.

Het design van de "Ophelia" wordt gekenmerkt door een verfijnde vierkante decolleté, kunstig afgewerkt met delicaat kant en borduursels die de rijke esthetiek van de Barok tot leven brengen. De brede rok, verrijkt met ruches, creëert een dramatische silhouet dat verder wordt versterkt door de inbegrepen hoepelrok, waardoor je bewegingen een vorstelijke gratie en elegantie krijgen.

De "Ophelia" Barok Baljurk is de ideale keuze voor een breed scala aan evenementen:

  • Historische Bals: Voel je als een adellijke dame uit de 17e eeuw en steel de show met je prachtige verschijning.
  • Themafeesten: Van mysterieuze gemaskerde bals tot extravagante Barokke bijeenkomsten, de "Ophelia" zorgt ervoor dat je opvalt in de menigte.
  • Bruiloften: Een unieke keuze voor bruiden die hun liefde voor geschiedenis en klassieke schoonheid willen uitdrukken.
  • Film- en Theaterproducties: Breng authenticiteit en diepte in elke historische vertolking met deze adembenemende baljurk.
  • Fotografiesessies: Creëer betoverende, tijdloze portretten die de essentie van de Barok vangen.

Laat je verleiden door de prachtige "Ophelia" en ervaar hoe het is om in de weelde van het Barokke tijdperk te stappen. Huur vandaag nog jouw droomjurk en word het middelpunt van elk feest. Met de "Ophelia" Barok Baljurk ben je gegarandeerd van een onvergetelijke entree en een avond vol bewondering.

Price: 
€ 55,00