Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Markiezin Heléonore

Titel:
Sexy Markiezin Kleedje Heléonore

ARTIKEL:
99.021.016
Productomschrijving: 

Betover de menigte met dit Sexy Markiezin Kleedje Heleonore uit onze verhuur! Dit kort zalmkleurige kleedje is doordrenkt met de weelderige stijl van de barokperiode en biedt een onweerstaanbare mix van elegantie en verleiding.

Gemaakt van prachtig zalmkleurig brokaatstof en afgewerkt met roze rushes langs de rok en mouwen, straalt dit kleedje een tijdloze glamour uit die perfect past bij een Sexy Marie Antoinette-look voor een Barok Kasteelfeest. Maar het is ook ideaal voor elke verfijnde dame die wil schitteren op een Rococo Event.

Met fijne kanten details hier en daar, voegt ons Sexy Markiezin Kleedje Heleonore een vleugje romantiek toe aan elke stap die je zet. Ons Sexy Markiezin Kleedje huren kan in maten XS tot XL, zo zorgen we ervoor dat elke vrouw haar innerlijke edelvrouw kan laten stralen.

Kies voor allure, kies voor verfijning, kies voor het Sexy Markiezin Kleedje Heleonore en laat jezelf onderdompelen in de weelderige pracht van de barokke stijl! Huur het vandaag nog en maak van je volgende evenement een betoverende ervaring.

Price: 
€ 35,00