Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Markies van Lombardije

Titel:
Lakei Kostuum Versailles

ARTIKEL:
99.021.015
Productomschrijving: 

Stap binnen in de weelderige wereld van historische elegantie met dit Lakei Kostuum Versailles Luxe uit onze verhuur! Dit prachtige barokke kostuum belichaamt de grandeur van de Versailles-tijd en biedt een ongeëvenaarde verfijning die perfect is voor elke speciale gelegenheid.

Het Lakei Kostuum Versailles Luxe bestaat uit een luxueuze grijze fluwelen lakeijjas, prachtig gedetailleerd met een kanten jabot voor een extra vleugje elegantie. Combineer dit met de bijpassende grijze fluwelen pofbroek, witte of zwarte kniekousen, handschoenen en een driesteek uit zwarte vilt, en je krijgt een ensemble dat je terugvoert naar de pracht en praal van de barokperiode.

Dit Lakei kostuum huren kan in maat XL / XXL en is ideaal voor theaterstukken, kasteelfeesten, Venetiaanse bals en andere evenementen waar je een vleugje historische flair wilt toevoegen.

Kies voor grootsheid, kies voor verfijning, kies voor het Lakei Kostuum Versailles Luxe en laat jezelf onderdompelen in de tijdloze pracht van de barokke stijl! Huur het vandaag nog en maak van je volgende evenement een betoverende ervaring.

Price: 
€ 55,00