Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piraat Kopko

Titel:
Piraat Outfit Haak Luxe

ARTIKEL:
99.008.007
Productomschrijving: 

Stap aan boord van ons schip en dompel jezelf onder in het tijdperk van piraterij met onze opvallende Piraat Outfit Haak Luxe verhuur! Dit kostuum is geïnspireerd op de legendarische piraat Kapitein Haak en zal je omtoveren tot een stoere en meedogenloze zeerover.

Onze Piraat Outfit Haak Luxe is een waar pronkstuk en bestaat uit een typische rood-zwarte piratenjas, versierd met gouden knopen en prachtige details, waardoor je eruitziet als een echte kapitein op zoek naar schatten. Het witte piratenhemd met elegante rushes en de rode piratenbandana geven je een authentieke piratenuitstraling.  Piratenkostuum huren kan in maat L/XL.

Bij dit kostuum kan je kiezen om het te huren met een bijpassende piratenhoed, die je look compleet maakt en je een onmiskenbaar piratenkarakter geeft.

De bijpassende pofbroek en de brede riem met een opvallende gouden gesp voegen een vleugje avontuur toe aan je outfit en maken je klaar voor elk piratenavontuur.

Let op: laarzen zijn niet inbegrepen, maar je kunt ze gemakkelijk toevoegen voor slechts € 15 extra, om je kapiteinslook helemaal af te maken.

Onze Piraat Outfit Haak Luxe is verkrijgbaar voor verhuur, waardoor je jezelf kunt onderdompelen in de wereld van piraterij zonder je zorgen te maken over de kosten van aanschaf.

Wil je een opvallend piratenpak huren voor je volgende themafeest, carnavalsevenement of speciale gelegenheid? Zoek niet verder! Onze Piraat Outfit Haak Luxe zal je de genadeloze uitstraling van Kapitein Haak geven en je in het middelpunt van de aandacht plaatsen.

Dus huur vandaag nog onze opvallende Piraat Outfit Haak Luxe en bereid je voor op een onvergetelijk piratenavontuur vol spanning en plezier op elk feest of evenement!

Price: 
€ 35,00