Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piraat Rumble

Titel:
Zeerover Kostuum Piraat Rumble

ARTIKEL:
99.008.008
Productomschrijving: 

Ahoy, dappere zeerovers! Betreed de gevaarlijke wateren van de zeven zeeën in stijl met onze opvallende Zeerover Kostuum verhuur! Dit kostuum zal je transformeren tot een stoere en avontuurlijke piraat, klaar om schatten te veroveren en legendarische zeereizen te maken.

Ons Zeerover Kostuum bestaat uit een zwarte pofbroek en een wit zeerovershemd, waardoor je eruitziet als een echte zeeman van de zee. De zeerovershoed maakt je look compleet en voegt een vleugje authenticiteit toe aan je outfit.

Wat onze zeeroversoutfit speciaal maakt, is de prachtig uitgewerkte wapenriem, die dwars over de borst loopt en is versierd met borduursel in gouddraad. Deze riem voegt een vleugje luxe toe aan je kostuum en geeft je een stoere uitstraling. Bij de wapenriem worden ook bijpassende geborduurde handschoenen geleverd, waardoor je er als een echte piraat uitziet.

Let op: laarzen zijn niet inbegrepen, maar je kunt ze gemakkelijk toevoegen voor slechts €15 extra om je piratenlook helemaal af te maken.

Ons Zeerover Kostuum is verkrijgbaar in maat S, M, L, XL en XXL, zodat elke avontuurlijke piraat de perfecte pasvorm kan vinden.

Wil je een opvallend zeerover kostuum huren voor je volgende themafeest, carnavalsviering of ander speciaal evenement? Zoek niet verder! Onze Zeerover Kostuum verhuur zal je de onverschrokken uitstraling van een echte piraat geven en je in het middelpunt van de aandacht plaatsen.

Dus huur vandaag nog ons opvallende Zeerover Kostuum en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op volle zee! Bereid je voor op plezier en opwinding op elk feest of evenement!

Price: 
€ 35,00