Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Aap Kostuum

Titel:
Aap Kostuum Pluche Zwart

ARTIKEL:
99.003.003B
Productomschrijving: 

Stap in de ondeugende wereld van feesten en evenementen met ons Zwarte Pluche Aap Kostuum, nu beschikbaar voor verhuur! Dit speelse kostuum is gemaakt van zachte zwarte pluche en omvat een comfortabel onesize ontwerp, waardoor het geschikt is voor verschillende lichaamstypes.

Het hoofdbestanddeel van het kostuum, het pluche lijf, biedt een knusse en knuffelbare uitstraling, terwijl het bijpassende masker een vleugje mysterie toevoegt. Het masker is gemaakt van zwarte pluche met een schattige snuit in een lichtere bruine vacht, waardoor het aapachtige karakter van het kostuum tot leven komt.

Of je nu een feest, evenement of verkleedpartij hebt, ons Zwarte Pluche Aap Kostuum voegt een speels en humoristisch element toe. Het onesize ontwerp zorgt voor een moeiteloze pasvorm, terwijl de hoogwaardige pluche materialen zorgen voor ultiem draagcomfort.

Maak van jouw volgende gelegenheid een gedenkwaardig avontuur met dit unieke Aap Kostuum. Huur het nu en breng wat luchtige levendigheid in de atmosfeer!

Price: 
€ 35,00