Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Leeuw

Titel:
Leeuwenkostuum Pluche Circus

ARTIKEL:
99.009.013
Productomschrijving: 

Betreed de wilde jungle met ons pluche Leeuwenkostuumverhuur! Dit unieke kostuum laat je in de huid kruipen van een majestueuze leeuw, klaar om indruk te maken op elk feest of evenement.

Ons Leeuwenkostuum bestaat uit een leeuwenlijf in zacht pluche, compleet met een lange staart die je sierlijk achter je aan kunt slepen. Het bijpassende leeuwenmasker met typische leeuwenmanen geeft je een angstaanjagend maar toch ook lieve uitstraling.

Dit Leeuwenkostuum huren kan in onesize (M/L)  en is geschikt voor volwassenen, wat betekent dat het comfortabel past bij verschillende lichaamstypes.

Stap in de rol van de koning van de jungle en laat je innerlijke leeuw brullen met ons pluche Leeuwenkostuum. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een dieren-themafeest of een carnavalsevenement, dit kostuum zal ongetwijfeld de aandacht trekken en je omtoveren tot een imposante leeuw.

Trek alle aandacht naar je toe en huur vandaag nog ons betoverende Leeuwenkostuum. Bereid je voor om te heersen als de koning van de savanne en creëer een onvergetelijke indruk met je wilde uitstraling!

Price: 
€ 35,00