Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Olifant Kostuum

Titel:
Olifant in tutu Kostuum Pluche

ARTIKEL:
99.009.016
Productomschrijving: 

Breng een vleugje zoetheid en betovering naar elk feest of evenement met onze prachtige Olifantenmascotteverhuur! Deze unieke mascotte is ontworpen als een schattige olifant in een roze tutu van pluche, waardoor het een onweerstaanbare blikvanger is.

Onze Olifantenmascotte bestaat uit een pluche lijf in grijs met een schattige roze tutu voor een speelse en elegante touch. Het grote olifantenhoofd in pluche maakt het kostuum compleet en zorgt voor een schattige en charmante uitstraling.

Dit Olifantenkostuum huren kan in onesize, zodat het comfortabel past bij verschillende lichaamstypes. Perfect voor zowel volwassenen om in te stappen en een magische ervaring te creëren.

Of je nu een kinderfeestje in de stijl van "THE MASKED SINGER" , een themafeest of een ander speciaal evenement organiseert, onze Olifantenmascotte zal zeker de harten van jong en oud veroveren.

Breng je feest tot leven met onze Olifantenmascotte in roze tutu en laat je gasten betoveren door deze schattige en knuffelbare verschijning. Huur het vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke en magische ervaring op elk feest of evenement!

 

 

Price: 
€ 35,00