Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Groene Clown

Titel:
Groen Clown Kostuum Krusty

ARTIKEL:
99.009.009
Productomschrijving: 

Stap in de kleurrijke en komische wereld van de clowns met ons opvallende Clownkostuumverhuur! Dit unieke kostuum bestaat uit een groene oversized clownsbroek en een grote oversized clownsjas met een prachtige ruitprint en typische grote knopen, waardoor je eruitziet als een vrolijke en grappige clown. Het hemd met rushes voegt een speels en charmant element toe aan je look.

Ons Clownkostuum huren kan in onesize (L/XL) en biedt een comfortabele pasvorm voor verschillende lichaamstypes. Laat je creativiteit de vrije loop en geef je eigen draai aan de rol van een clown om het publiek te vermaken en te laten lachen.

Houd er rekening mee dat clownschoenen en pruik niet inbegrepen zijn in de prijs, maar je kunt ze altijd apart toevoegen om je clown-look compleet te maken.

Of je nu een verjaardagsfeestje opvrolijkt, een evenement voor kinderen organiseert of gewoon een komische touch aan een speciale gelegenheid wilt geven, ons Clownkostuum is de ideale keuze voor het verspreiden van vreugde en plezier.

Dus haal de grapjas in je naar boven en laat je innerlijke clown schitteren met ons fantastische Clownkostuum. Huur het vandaag nog en maak je klaar om de lachspieren van jong en oud te laten werken!

Price: 
€ 35,00