Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Gewichtheffer

Titel:
Gewichtheffer Kostuum Dierentemmer

ARTIKEL:
99.009.007
Productomschrijving: 

Betreed de arena van het spektakel met onze opvallende Gewichtheffer of Dierentemmer Kostuumverhuur! Dit unieke kostuum bestaat uit een stoer bruin langharig dierenvel dat sierlijk over één schouder valt. Een echte eyecatcher voor elk feest of evenement met een thema als vintage retro circus, jungle of Tim Burton-achtige fantasie.

Ons Kostuum huren kan in onesize en past dus bij verschillende lichaamstypes. Met het bruine langharige dierenvel creëer je moeiteloos een exotische en wilde uitstraling, perfect voor een rol als Dierentemmer die de wilde dieren temt.

Maar de veelzijdigheid van dit kostuum houdt daar niet op! Het wordt geleverd met een speciaal ontworpen plastieken gewicht dat eruitziet alsof het maar liefst 1000 kg weegt, maar eigenlijk verrassend licht is. Dit maakt het perfect voor de rol van Gewichtheffer, klaar om het publiek te verbazen met een schijnbaar bovenmenselijke kracht.

Of je nu een circusfeest, jungle-themafeest of een ander fantasievol evenement bijwoont, ons Gewichtheffer of Dierentemmer Kostuum zal je ongetwijfeld in het middelpunt van de belangstelling plaatsen.

Laat je creativiteit de vrije loop en stap in de rol van een krachtige Gewichtheffer of dappere Dierentemmer met ons unieke kostuum. Huur het vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol verbeelding en plezier!

Price: 
€ 30,00