Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ringmeester Zwart

Titel:
Ringmeester Kostuum Vintage Circus

ARTIKEL:
99.009.015
Productomschrijving: 

Welkom in het betoverende circus met ons opvallende Ringmeester Kostuumverhuur, ook bekend als Circusdirecteur Kostuum of Showman Kostuum! Dit unieke kostuum in elegante zwarte kleur zal je omtoveren tot een charismatische leider die de show steelt.

Ons Ringmeester Kostuum bestaat uit een zwarte broek en een zwart hemd met verfijnde kleine rushes aan de voorkant, wat een vleugje elegantie toevoegt aan je uitstraling. Bovenop het hemd draag je een prachtig uitgewerkte circus Slipjas met gouden afbiezingen aan de voorkant en mooi afgewerkte knopen, waardoor je eruitziet als een ware showman.

Uiteraard mag de zwarte hoge hoed niet ontbreken om je outfit compleet te maken en je een onmiskenbare autoriteit te geven.  Laarzen zijn niet in de prijs inbegrepen.

Of je nu een circusvoorstelling leidt, een theatraal evenement organiseert of gewoon een magische sfeer wilt creëren, ons Ringmeester Kostuum is de perfecte keuze om het publiek te betoveren en de show te stelen.

Stap in de rol van de charmante ringmeester en breng de magie van het circus tot leven met ons betoverende Circusdirecteur Kostuum. Huur het vandaag nog en bereid je voor op een onvergetelijk spektakel dat het publiek zal verbluffen en fascineren!

Price: 
€ 40,00