Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Disco Piet Kostuum Luxe Glitter

Titel:
Disco Piet Kostuum Luxe Glitter

ARTIKEL:
99.027.007
Productomschrijving: 

Maak dit Sinterklaasfeest sprankelend en swingend met ons Disco Piet Pak Luxe uit onze verhuur! Dit 9-delige kostuum is een knallende combinatie van zwarte en turquoise paillettenstof en zorgt ervoor dat je opvalt tijdens de festiviteiten. Het kostuum bevat alles wat je nodig hebt om de show te stelen en is verkrijgbaar in maat L/XL.

Waarom kiezen voor ons Disco Piet Pak Luxe?

  1. Glamoureuze Paillettenstof: Ons kostuum is gemaakt van glinsterende zwarte en turquoise paillettenstof die bij elke beweging oplicht. Je zult schitteren als een ster op de dansvloer van Sinterklaas!

  2. Compleet Kostuum: Het 9-delige kostuum bestaat uit een zwarte collan, broek, bijpassende trui, Pietenmuts met veer voor dat extra wow-effect, pruik voor een unieke look, zwarte schmink, zwart onderkraagje, witte kraag en zwarte handschoenen.

  3. Comfortabele Pasvorm: Het Disco Pietenpak huren kan in maat L/XL, wat zorgt voor een comfortabele en flatterende pasvorm voor de meeste volwassenen.

Voeg een vleugje disco en glamour toe aan je Sinterklaasviering met ons Disco Piet Pak Luxe. Of je nu de dansvloer wilt veroveren, kinderen wilt vermaken of gewoon een opvallende verschijning wilt zijn, dit kostuum heeft alles wat je nodig hebt.

Wacht niet langer en huur vandaag nog ons Disco Piet Pak Luxe om je Sinterklaasfeest tot een schitterend succes te maken. Bereid je voor op een avond vol plezier, muziek en glitter!


Price: 
€ 50,00