Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kokspiet Kostuum

Titel:
Kokspiet Kostuum

ARTIKEL:
99.027.008
Productomschrijving: 

Wil je dit jaar een unieke twist geven aan het traditionele Sinterklaasfeest? Huur ons Kokspiet Kostuum, een eigentijdse en verfrissende keuze voor de festiviteiten. Dit 8-delige kostuum bevat alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke transformatie, verkrijgbaar in maat M/L.

Waarom ons Kokspiet Kostuum huren?

  1. Stijlvolle Verandering: Ons Kokspiet kostuum biedt een eigentijdse benadering van het traditionele Sinterklaasfeest. Met een zwarte collan, geruite broek, witte kokstrui, koksmuts, pruik, zwarte schmink, wit kraagje en zwarte handschoenen, zul je opvallen in stijl.

  2. Veelzijdigheid: Of je nu een schooloptreden hebt, een bedrijfsevenement viert, of gewoon op zoek bent naar een leuke en trendy outfit voor Sinterklaas, ons kostuum past bij diverse gelegenheden.

  3. Comfortabel en Flatterend: Het kostuum is verkrijgbaar in maat M/L, wat zorgt voor een comfortabele en flatterende pasvorm voor de meeste volwassenen.

Vervoeg de bende van Sinterklaas en verras iedereen door ons Kokspiet Kostuum te huren. Het is een geweldige manier om een nieuwe draai te geven aan de traditionele viering en om een glimlach op de gezichten van jong en oud te toveren.

Wacht niet langer en huur vandaag nog ons Kokspiet Kostuum om je Sinterklaasfeest te veranderen in een culinair avontuur. Bereid je voor op een smakelijke dosis plezier en stijl!

Price: 
€ 50,00