Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Evil king

Titel:
Evil King Kostuum Halloween

ARTIKEL:
99.026.007
Productomschrijving: 

Treed binnen in het rijk van de duisternis met het Evil King Kostuum uit onze Verhuur - Een Koninklijke Transformatie naar het Kwaad! 

Wil je de rol van een duistere heerser aannemen en jezelf hullen in het aura van macht en kwaad? Huur dan ons Evil King Kostuum, dit biedt de ultieme kans om te transformeren in een angstaanjagende koninklijke figuur. Dit meeslepende kostuum omvat een zwart rushes hemd dat de essentie van duisternis belichaamt, een rijkelijke koningsmantel in rood fluweel met dramatische pofmouwen. De mantel is afgezet met typisch (nep)bont in wit met zwarte vlekken, waardoor een aura van mysterie en macht ontstaat. Bij het kostuum hoort ook een grote rode kroon met zwarte doorns die je vorstelijke verschijning benadrukt. Het ooglapje, zoals getoond op de foto, is niet inbegrepen maar kan wel in onze winkel worden aangeschaft om het geheel een nog duisterdere uitstraling te geven. Ons Evil King Kostuum huren kan in onesize (M/L) en is ideaal voor Halloween of om een donkere sprookjesfiguur te belichamen.

Kenmerken:

  • Koninklijke Duisternis: Ons Evil King Kostuum brengt het kwaad tot leven met zijn dramatische mantel, kroon en rusheshemd.

  • Compleet Kostuum: Het kostuum bevat alles wat je nodig hebt voor een meeslepende transformatie tot een duistere koning.

  • Mysterieuze Sfeer: De mantel, afgezet met (nep)bont, voegt een extra element van koninklijke macht en gevaar toe aan je look.

  • Optie voor Duistere Kanten: Voeg een ooglapje toe om jezelf nog meer te verhullen in duisternis en kwaad.

 Suggesties voor Gebruik:

  • Koninklijk Kwaad: Heers over Halloween als een angstaanjagende Evil King die geen genade kent.

  • Donkere Sprookjesfiguur: Betreed de wereld van duistere sprookjes en speel de rol van een gevreesde koning.

  • Cosplay en Theatrale Vertoningen: Schitter op cosplay-evenementen, Halloween en theatrale vertoningen met dit meeslepende personage.

  • Fotomomenten: Creëer onvergetelijke beelden van je koninklijke transformatie en deel ze met vrienden en volgers.

Huur nu en word de duistere heerser die de wereld vreest!  Wacht niet langer! Met het Evil King Kostuum uit onze Verhuur kun je de duistere kant van de koninklijke macht omarmen en een onvergetelijke en angstaanjagende indruk achterlaten op elk evenement.

Price: 
€ 35,00