Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Juwelenset Oktoberfest

Titel:
Juwelenset Oktoberfest Edelweis Oorbellen en Ketting

ARTIKEL:
20761500
Productomschrijving: 

Verrijk Je Look met Ons Betoverende Beiers Juwelensetje voor Oktoberfest - Perfect Bijpassend bij Jouw Dirndl Outfit!

Laat je charme stralen met ons prachtige Beiers Juwelensetje, bestaande uit een hartvormige ketting en bijpassende oorbellen, speciaal ontworpen voor Oktoberfest liefhebbers. Deze set voegt een vleugje authentieke elegantie toe aan je ensemble en laat je schitteren als nooit tevoren.

De hartvormige ketting is een toonbeeld van traditionele stijl met een eigentijdse twist. Het kenmerkende edelweismotief op een donkere achtergrond, omrand met verfijnde lichtblauwe randen, straalt tijdloze schoonheid uit. De ketting hangt aan een lichtblauw lint, wat een extra dimensie van charme toevoegt aan je look.

Het bijpassende paar oorbellen is zorgvuldig ontworpen om perfect te harmoniëren met de ketting en je totale uitstraling. De subtiliteit van de edelweismotiefjes en de lichtblauwe accenten brengen een elegante balans tussen traditie en moderne stijl.

Dit juwelensetje is niet alleen een accessoire, maar een symbool van jouw passie voor Oktoberfest en traditionele Duitse cultuur. Of je nu een dirndl draagt voor een feestelijk evenement, een themafeest of een andere gelegenheid, dit Beiers Juwelensetje voegt de finishing touch toe die je look compleet maakt.

Wacht niet langer om jezelf te verwennen met dit prachtige Beiers Juwelensetje voor Oktoberfest. Bestel nu en laat je betoveren door de sublieme combinatie van stijl, elegantie en traditie!

€ 6,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: