Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Lederhosen Bruin 50

Titel:
Lederhosen Lichte Stof Bruin 50

ARTIKEL:
4538750
Productomschrijving: 

Omarm de Betovering van Tiroler-Stijl met Onze Bruine Lichtgewicht Polyesterfluwelen Lederhosen - Nu Beschikbaar in Maat M!

Creëer een onvergetelijke Tiroler-ervaring met onze prachtige Bruine Lichtgewicht Polyesterfluwelen Lederhosen in maat M. Deze broek biedt een eigentijdse interpretatie van de traditionele Tiroler-stijl, met pijpen tot onder de knie en een lichtbruine afwerking die is verfraaid met wit Tirol-borduursel. Dit is de ideale broek om jouw Tiroler outfit helemaal compleet te maken.

Deze lederhosen gaan verder dan alleen kleding; ze zijn een symbool van jouw unieke stijl en waardering voor traditie. Het lichtgewicht bruine polyesterfluweel zorgt voor comfort en een moderne twist aan de klassieke lederhosenstijl. Of je nu een Oktoberfest bijwoont, een themafeest viert, of gewoon de Alpen-sfeer wilt omarmen, deze lederhosen voegen moeiteloos stijl en karakter toe aan jouw look.

De maat M-pasvorm is perfect voor een flatterende en comfortabele draagervaring. De pijpen die tot onder de knie reiken, met het kenmerkende witte Tirol-borduursel, creëren een verfijnde uitstraling die tijdloos en traditioneel is.

Wacht niet langer om jouw Tiroler-outfit te vervolmaken met deze Bruine Lichtgewicht Polyesterfluwelen Lederhosen in maat M. Bestel nu en voeg een vleugje Tiroler-charme toe aan jouw garderobe, met de perfecte balans tussen traditie en moderne stijl die gegarandeerd de aandacht zal trekken!

€ 39,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: