Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Lederhosen Bruin 48

Titel:
Lederhosen Lichte Stof Bruin 48

ARTIKEL:
4538748
Productomschrijving: 

Ontdek de Authentieke Tiroler-Stijl met Onze Bruine Lichtgewicht Polyesterfluwelen Lederhosen - Maat S!

Breng de charme van de Alpen naar je garderobe met onze prachtige Bruine Lichtgewicht Polyesterfluwelen Lederhosen. In maat S, biedt deze lederhosen een eigentijdse interpretatie van de traditionele Tiroler-stijl. Met de pijpen die tot onder de knie reiken en lichtbruine afwerking met wit Tirol-borduursel, is dit de perfecte broek om jouw Tiroler outfit compleet te maken.

Deze lederhosen gaan verder dan alleen kleding; ze vertegenwoordigen een authentieke stijl die jouw persoonlijkheid en liefde voor traditie weerspiegelt. Het lichtgewicht bruine polyesterfluweel zorgt voor comfort en een moderne twist op de klassieke lederhosenstijl. Of je nu een Oktoberfest bijwoont, een themafeest hebt of gewoon de Alpen sfeer wilt omarmen, deze lederhosen voegen moeiteloos stijl en karakter toe aan jouw look.

Met een perfecte maat S-pasvorm zorgt deze lederhosen voor een flatterende en comfortabele dracht. De pijpen tot onder de knie, afgewerkt met wit Tirol-borduursel, creëren een verfijnde en traditionele uitstraling die tijdloos is.

Wacht niet langer om jouw Tiroler-outfit te vervolmaken met deze Bruine Lichtgewicht Polyesterfluwelen Lederhosen in maat S. Bestel nu en voeg de essentie van Tiroler-stijl toe aan jouw garderobe, met een mix van traditie en eigentijdse flair die gegarandeerd indruk zal maken!

€ 39,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: