Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piraat Straw

Titel:
Kostuum Piraat Stoer Straw

ARTIKEL:
99.008.012
Productomschrijving: 

Ahoy, avontuurlijke zielen! Betreed de wereld van piraterij en schattenjacht met ons onverschrokken Kostuum Piraat Heren verhuur! Dit kostuum zal je omtoveren tot een stoere en gedurfde piraat, klaar om de zeven zeeën te veroveren.

Ons Kostuum Piraat Heren is een ware schat en bestaat uit een prachtige jas in een lichtere bordeaux stof, met mooie details zoals gouden knopen die een vleugje luxe toevoegen aan je outfit. Het witte piratenhemd met sierlijke rushes en de zwarte pofbroek geven je een elegante uitstraling als een echte heerser van de zeeën.

Compleet met een stoer uitgewerkte piratenhoed en een stevige riem met een gouden gesp, zal je eruitzien als een echte kapitein van het schip.

Let op: laarzen zijn niet inbegrepen, maar je kunt ze gemakkelijk toevoegen voor slechts € 15 extra om je piratenlook helemaal af te maken.

Ons Kostuum Piraat Heren huren kan in maat M/L, zodat elke avontuurlijke piraat de perfecte pasvorm kan vinden.

Wil je een stoer piratenkostuum huren voor je volgende themafeest, carnavalsviering of ander speciaal evenement? Zoek niet verder! Ons Kostuum Piraat Heren verhuur zal je de gedurfde uitstraling van een echte piraat geven en je in het middelpunt van de aandacht plaatsen.

Dus huur vandaag nog ons onverschrokken Kostuum Piraat Heren en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol plezier en opwinding op elk feest of evenement!

Price: 
€ 35,00