Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piraat Black Skull

Titel:
Piraat Outfit Luxe Brocaat Black Skull

ARTIKEL:
99.008.001
Productomschrijving: 

Ahoy, piratenliefhebbers! Haal de avontuurlijke geest van het zeemansleven naar je feest met onze prachtige Piraat Outfit Luxe Brocaat Goud verhuur! Dit weelderige kostuum zal je transformeren in een echte kapitein van het schip, klaar om de zeven zeeën te veroveren.

Onze Piraat Outfit Luxe Brocaat Goud is een waar pronkstuk en bestaat uit een verbluffende Zwart Gouden piratenjas met een antiek brocaat design, die je een majestueuze uitstraling geeft. De zwarte pofbroek en het zwart katoenen hemd met ruches voegen een vleugje elegantie toe aan je piratenlook.

Met de driesteek piratenhoed met gouden afbiezing en de inbegrepen kousen ben je helemaal klaar voor je avontuur op zee. En als je je outfit helemaal compleet wilt maken, bieden we optionele laarzen aan voor slechts 15 euro extra.

Of je nu een themafeest organiseert, een carnavalsevenement viert of gewoon de ultieme piratenervaring wilt beleven, ons Piraat Outfit Luxe Brocaat Goud is de perfecte keuze. Huur het vandaag nog en beleef een onvergetelijke tijd als stoere piraat op elk feest!

Wil je een piraten kostuum huren of op zoek naar hoogwaardige Piraat verkleedkledij huren? Zoek niet verder! Ons Piraat Outfit Luxe Brocaat Goud is precies wat je nodig hebt om je piratendromen werkelijkheid te maken. Beschikbaar in maat L, is dit kostuum perfect voor avontuurlijke piraten van elke omvang. Wacht niet langer en neem het roer in handen met onze prachtige piratenoutfit!

Price: 
€ 40,00