Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Senorita Gonzales

Titel:
Mariachi Outfit Dames Senorita Gonzales

ARTIKEL:
99.019.020
Productomschrijving: 

Stap in de levendige wereld van Mariachi muziek en cultuur met onze prachtige Mariachi Outfit voor dames. Onze verhuurservice biedt u de kans om te stralen in een ensemble dat de essentie van Mariachi stijl vastlegt. De outfit bestaat uit een aansluitende zwarte broek met verfijnde gouden afwerking aan de zijkant, een nauwsluitend zwart hemd voor een chique uitstraling, een gestroomlijnd gilet en dasje voor een formele toets, en natuurlijk het iconische Mariachi jasje met 2 opvallende kwastjes aan de voorkant.

De outfit wordt compleet gemaakt met een klassieke zwarte hoed, waardoor u helemaal klaar bent om de charme van een echte Mariachi muzikante uit te stralen. Of het nu gaat om een muzikaal evenement, een themafeest of een culturele bijeenkomst, onze Mariachi Outfit voor dames huren kan in maat S en zal u ongetwijfeld laten schitteren met passie en elegantie.

Het huren van dit kostuum biedt u de mogelijkheid om de unieke en kleurrijke sfeer van Mariachi tot leven te brengen. De combinatie van de nauwsluitende elementen, de gouden details en de opvallende franjes weerspiegelt de levendige spirit van de traditionele Mexicaanse stijl.

Onze verhuurservice combineert gemak met stijl. Als u wilt schitteren in deze adembenemende Mariachi Outfit, maat S, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Laat de passie van Mariachi de soundtrack van uw volgende evenement zijn, terwijl u gehuld bent in de ongeëvenaarde grandeur van onze betoverende outfit. Neem vandaag nog contact op en voeg een vleugje Mexicaanse charme toe aan uw bijzondere dag.

Price: 
€ 35,00