Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Senorita Alvera

Titel:
Spaanse Senorita Outfit Alvera

ARTIKEL:
99.019.015
Productomschrijving: 

Stap in de betoverende wereld van Spaanse schoonheid en passie met onze prachtige Traditionele Spaanse Senorita Outfit. Deze schitterende outfit omvat een lang Spaans kleedje, vervaardigd uit de karakteristieke zwarte stof, verfraaid met levendige rode bolletjes. Het kleedje ademt authenticiteit en elegantie, met zwierige rushes die de uitlopende rok en de driekwartsmouwen sieren, waardoor elke beweging een vleugje sierlijkheid krijgt.

Of het nu gaat om een flamenco-geïnspireerd dansfeest, een cultureel evenement met Spaanse invloeden of een verkleedpartij die de pracht van Spanje viert, onze Traditionele Spaanse Senorita Outfit in maat L laat u stralen met ongeëvenaarde gratie en charme.  Het kapsel is afgewerkt met een simpele rode bloem als haarspeld.

Het huren van dit prachtige Spaanse kleedje biedt u de kans om te schitteren in een outfit die de tijdloze tradities van Spanje omarmt. De combinatie van de kenmerkende zwarte stof met rode bolletjes, samen met de zwierige rushes, roept de levendige energie op van Spaanse dans en cultuur.

Onze verhuurservice staat garant voor gemak en stijl. Als u wilt pronken in een Traditionele Spaanse Senorita Outfit in maat L, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Laat de passie van Spanje tot leven komen op uw volgende evenement terwijl u zich omhult met de elegante pracht van onze schitterende outfit. Neem vandaag nog contact op en voeg een vleugje Spaanse allure toe aan uw speciale gelegenheid.

Price: 
€ 35,00