Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Braziliaan

Titel:
Sambapak Braziliaan Copacabana Outfit

ARTIKEL:
99.019.001
Productomschrijving: 

Voeg opwindende Braziliaanse flair toe aan je volgende feest of evenement met onze heren Sambapak uit onze verhuur! Ons opvallende Braziliaanse Samba Kostuum voor heren is een ware viering van kleur en beweging, perfect voor een verscheidenheid aan feestelijke gelegenheden. Of je nu van plan bent om een zwoele nacht door te brengen in de bruisende sfeer van de Favela of wilt genieten van een Beachparty in ware Copacabana stijl, dit kostuum brengt je in het hart van de Braziliaanse festiviteiten.

Dit opvallende kostuum omvat een glanzende oranje sambabroek in zijdezachte satijnstof, versierd met de kenmerkende ruches in levendige tinten blauw, groen en rood aan de onderkant van de broekspijpen. Het bijpassende oranje hemd voegt een extra vleugje flair toe, met dezelfde opvallende rushes op de mouwen als die van de broek.

Ons Sambapak voor heren huren kan in maat M/L, en het is de perfecte keuze voor carnavals, themafeesten, dansoptredens en andere speciale gelegenheden. Of je nu de dansvloer wilt betoveren met je bewegingen of simpelweg een onvergetelijke indruk wilt maken, dit kostuum zal zeker de aandacht trekken en de feeststemming naar een hoger niveau tillen.

Huur nu ons Braziliaanse Sambapak voor heren en dompel jezelf onder in de opwindende energie van de Braziliaanse cultuur. Neem contact met ons op om je reservering te maken en bereid je voor om te schitteren in dit levendige en unieke kostuum, of je nu danst op het zand van een tropisch strand of de sfeer van een levendige Favela omarmt. Laat het feest beginnen!

Price: 
€ 35,00