Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mini Hoedje Tirol op Diadeem

Titel:
Mini Hoedje Tirol op diadeem

ARTIKEL:
34240
Productomschrijving: 

Voeg een Speelse Toets Toe aan Jouw Look met Ons Grijze Vilt Mini Tirolerhoedje op Diadeem!

Ontdek de charme van ons grijze vilt mini Tirolerhoedje op diadeem, een karakteristiek accessoire dat een leuke twist aan jouw outfit geeft. Dit mini hoedje, afgewerkt met een blauw-wit koord en sierlijke veertjes, is een blikvanger die je eenvoudig op je hoofd kunt dragen.

Dit mini Tirolerhoedje overstijgt de betekenis van een accessoire; het voegt een uniek element toe aan jouw look en weerspiegelt jouw persoonlijke stijl. Met zijn grijze vilt en charmante blauw-witte koord en veertjes, geeft dit hoedje een knipoog naar traditionele Tiroler stijl met een speelse moderne twist.

Of je nu de plaatselijke Moose Bar bezoekt, een Bierfeest bijwoont of gewoon je outfit wilt opfleuren, dit grijze vilt mini Tirolerhoedje is de ideale keuze. Het wordt geleverd op een handige diadeem, zodat je het gemakkelijk kunt dragen en je look kunt accentueren.

Wacht niet langer om jezelf te trakteren op dit prachtige grijze vilt mini Tirolerhoedje op diadeem. Bestel nu en voeg een dosis plezier en stijl toe aan jouw outfit, met de perfecte combinatie van traditie en eigentijdse flair die zeker de aandacht zal trekken!

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: