Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Theaterbloed Halloween 2L

Titel:
Theaterbloed Halloween 2L

ARTIKEL:
40015
Productomschrijving: 

Ben je op zoek naar de ultieme finishing touch voor je Halloween-scènes of Hollywood-misdaadtaferelen? Zoek niet verder! Ontdek onze Kunstbloed Lopend, nu beschikbaar in een royale 2-liter verpakking, speciaal ontworpen voor gebruik op textiel (niet op de huid of niet voor inwendig gebruik).

Waarom Kunstbloed Lopend in 2 liter?

  • Realistisch effect: Creëer bloederige taferelen die er levensecht uitzien.
  • Ruim voldoende voor grootschalige projecten: Met 2 liter kunstbloed heb je genoeg om zelfs de meest indrukwekkende scènes tot leven te brengen.
  • Textielvriendelijk: Hoewel het ontworpen is om op textiel te worden gebruikt, houd er rekening mee dat het mogelijk sporen kan achterlaten op sommige stoffen en meubels. We raden aan om vooraf een test te doen op een discreet stukje stof.
  • Perfect voor Halloween: Breng je Halloween-decoraties tot leven met het meest overtuigende kunstbloed op de markt.
  • Hollywood-waardig: Maak indruk met filmwaardige misdaadscènes en special effects.

Laat je creativiteit de vrije loop met Kunstbloed Lopend in een royale 2-liter verpakking - de ultieme keuze voor het creëren van bloederige, angstaanjagende scènes die je gasten niet snel zullen vergeten. Bestel nu en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

Let op: Dit product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Houd het buiten het bereik van kinderen en vermijd contact met de ogen. In geval van irritatie, stop het gebruik en raadpleeg een arts.

€ 27,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: